Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Страшинський В. І. Інноваційна діяльність підприємств харчової промисловості України: тенденції і пріоритети / В. І. Страшинський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 42-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_7 Охарактеризовано сучасний стан і тенденції розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості в Україні. Проаналізовано інноваційно-активні підприємства, що займаються виробництвом харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, напрямки здійснених ними інновацій і структуру витрат на інноваційну діяльність, обсяги реалізованої інноваційної продукції. Розглянуто типи запроваджених інновацій і джерела їх фінансування. Проведено порівняльний аналіз з інноваційно активними підприємствами Європейського Союзу та надано практичні рекомендації щодо підвищення рівня інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Страшинський В. І. Інноваційна діяльність підприємств харчової промисловості України: тенденції і пріоритети / В. І. Страшинський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 42-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |