Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Попова Н. В. Технологія виробництва гіркої настоянки / Н. В. Попова, А. В. Рибачок, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_27 Наведено розроблену технологію виробництва гіркої настоянки на основі водних концентратів, яка забезпечить поглиблене вилучення біологічно-активних речовин із пряно-ароматичної сировини, підвищення біологічної цінності, скорочення тривалості процесу, зменшення витрат спирту та перероблення шроту без додаткового випарювання спирту, а також одержання на виході високоякісного до вживання напою. Наведено принципово-технологічну схему виробництва гіркої настоянки, обгрунтовано технологічні рішення, запропоновано апаратурно-технологічну схему виробництва гіркої настоянки та принцип її дії. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Попова Н. В. Технологія виробництва гіркої настоянки / Н. В. Попова, А. В. Рибачок, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |