Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Попова Н. В. 
Технологія виробництва гіркої настоянки / Н. В. Попова, А. В. Рибачок, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_27
Наведено розроблену технологію виробництва гіркої настоянки на основі водних концентратів, яка забезпечить поглиблене вилучення біологічно-активних речовин із пряно-ароматичної сировини, підвищення біологічної цінності, скорочення тривалості процесу, зменшення витрат спирту та перероблення шроту без додаткового випарювання спирту, а також одержання на виході високоякісного до вживання напою. Наведено принципово-технологічну схему виробництва гіркої настоянки, обгрунтовано технологічні рішення, запропоновано апаратурно-технологічну схему виробництва гіркої настоянки та принцип її дії.
  Повний текст PDF - 363.144 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова Н.
  • Рибачок А.
  • Прищепа Ю.
  • Лапіна Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова Н. В. Технологія виробництва гіркої настоянки / Н. В. Попова, А. В. Рибачок, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Наталія Вячеславівна (1958–) (фармацевтичні науки)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського