Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Бреус Н. М. 
Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами / Н. М. Бреус, О. О. Басс, Л. Ю. Маноха, Г. Є. Поліщук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 166-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_20
Доведено доцільність використання крохмальних паток різного ступеня оцукрювання у складі морозива на молочній основі. Підтверджено суттєвий вплив вмісту крохмальних паток та їх декстрозних еквівалентів на кріоскопічну температуру сумішей для виробництва морозива. Проведено моделювання складу сумішей морозива молочного, вершкового та пломбіру з крохмальними патоками для забезпечення належної кріоскопічної температури. Визначено допустимі діапазони значень масової частки крохмальної патоки та її декстрозного еквівалента в сумішах з метою одержання морозива високої якості. Результати дослідження мають практичне значення для розрахунку рецептур і управління якістю морозива на молочній основі.
  Повний текст PDF - 341.147 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бреус Н.
  • Басс О.
  • Маноха Л.
  • Поліщук Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бреус Н. М. Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами / Н. М. Бреус, О. О. Басс, Л. Ю. Маноха, Г. Є. Поліщук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 166-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бреус Наталія Миколаївна (технічні науки)
  • Басс Оксана Олександрівна (технічні науки)
  • Маноха Людмила Юріївна (технічні науки)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського