Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Доломакін Ю. Ю. Вплив температури на реологічні характеристики рідкої пшеничної опари / Ю. Ю. Доломакін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_15 Вивчено реологічні властивості рідкої пшеничної опари та характер впливу температури на її структурно-механічні властивості з подальшою можливістю їх застосування для проектування сучасного обладнання. Температура проведення технологічної операції змішування опари 24 - 35 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Доломакін Ю. Ю. Вплив температури на реологічні характеристики рідкої пшеничної опари / Ю. Ю. Доломакін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |