Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Доломакін Ю. Ю. 
Вплив температури на реологічні характеристики рідкої пшеничної опари / Ю. Ю. Доломакін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_15
Вивчено реологічні властивості рідкої пшеничної опари та характер впливу температури на її структурно-механічні властивості з подальшою можливістю їх застосування для проектування сучасного обладнання. Температура проведення технологічної операції змішування опари 24 - 35 <^>oC є оптимальною, забезпечуючи необхідну плинність маси за рівномірного розподілення в ній рецептурних компонентів. Одержані структурно-механічні характеристики продукту підтверджують значний вплив досліджуваного параметра на його структуру, що в подальшому полегшить вибір змішувального пристрою та режимів його роботи, достатніх для того, щоб вважати апарат ідеальним змішувачем.
  Повний текст PDF - 383.079 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Доломакін Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Доломакін Ю. Ю. Вплив температури на реологічні характеристики рідкої пшеничної опари / Ю. Ю. Доломакін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Доломакін Юрій Юрійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського