Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Луцяк В. В. Конкурентоспроможність і якість харчових продуктів: загальні принципи і методика планування в малих виробничих підприємствах / В. В. Луцяк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 73-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_10 Розглянуто питання забезпечення якості продукції малих виробничих підприємств харчової промисловості крізь призму її конкурентоспроможності шляхом планування якості продукції, одержаної в результаті комплексного використання сировини, на основі розвитку динамічних здібностей, використання інноваційного потенціалу та розгортання функції якості. Результати основані на забезпеченні принципів Hazard analysis and critical control point, цілей Total Quality Management та вимог ISO 9001. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Луцяк В. В. Конкурентоспроможність і якість харчових продуктів: загальні принципи і методика планування в малих виробничих підприємствах / В. В. Луцяк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 73-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |