Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Зінченко І. М. Розроблення раціональних режимів термічного оброблення зернових продуктів у технології сухих сніданків для військовослужбовців / І. М. Зінченко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зінченко І. М. Розроблення раціональних режимів термічного оброблення зернових продуктів у технології сухих сніданків для військовослужбовців / І. М. Зінченко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |