Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Зінченко І. М. 
Розроблення раціональних режимів термічного оброблення зернових продуктів у технології сухих сніданків для військовослужбовців / І. М. Зінченко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_29
  Повний текст PDF - 1.057 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зінченко І.
  • Ковбаса В.
  • Терлецька В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зінченко І. М. Розроблення раціональних режимів термічного оброблення зернових продуктів у технології сухих сніданків для військовослужбовців / І. М. Зінченко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Зінченко Інна Миколаївна (технічні науки)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  • Терлецька Віта Альбертівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського