Бреус Н. М. 
Обґрунтування доцільності створення гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення / Н. М. Бреус, Л. Ю. Маноха, Г. Є. Поліщук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_15
  Повний текст PDF - 1.409 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бреус Н.
  • Маноха Л.
  • Поліщук Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бреус Н. М. Обґрунтування доцільності створення гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення / Н. М. Бреус, Л. Ю. Маноха, Г. Є. Поліщук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бреус Наталія Миколаївна (технічні науки)
  • Маноха Людмила Юріївна (технічні науки)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського