Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Павлюченко О. С. Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет / О. С. Павлюченко, Н. П. Лазоренко, І. А. Григоренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_30 Розглянуто проблеми створення нових видів кондитерських виробів дієтичного та функціонального призначення. Запропоновано нову рецептуру італійського печива біскоті, збалансовану згідно з вимогами нутріціології та призначену для людей, хворих на цукровий діабет. Визначено харчову й енергетичну цінність, інтегральний скор, органолептичні показники якості готових виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюченко О. С. Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет / О. С. Павлюченко, Н. П. Лазоренко, І. А. Григоренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |