Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Павлюченко О. С. 
Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет / О. С. Павлюченко, Н. П. Лазоренко, І. А. Григоренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_30
Розглянуто проблеми створення нових видів кондитерських виробів дієтичного та функціонального призначення. Запропоновано нову рецептуру італійського печива біскоті, збалансовану згідно з вимогами нутріціології та призначену для людей, хворих на цукровий діабет. Визначено харчову й енергетичну цінність, інтегральний скор, органолептичні показники якості готових виробів.
  Повний текст PDF - 324.787 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюченко О.
  • Лазоренко Н.
  • Григоренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюченко О. С. Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет / О. С. Павлюченко, Н. П. Лазоренко, І. А. Григоренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюченко Олена Станіславівна (1975–) (технічні науки)
  • Павлюченко Олексій Сергійович (фізико-математичні науки)
  • Лазоренко Наталія Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського