Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Дейниченко Л. Г. Аналіз фактичного добового раціону військовослужбовців Збройних Сил України / Л. Г. Дейниченко, К. Г. Ренке // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 211-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_27 Наведено загальні відомості про вплив харчування на стан здоров'я військовослужбовців і висвітлено негативні наслідки незбалансованості добового раціону. Визначено залежність між харчуванням і захворюваністю органів травлення серед військовослужбовців. Проаналізовано сухий пайок "Повсякденний" і вказано на основні недоліки його нутрієнтного складу. Розроблено рекомендації щодо вдосконалення раціонів харчування бійців Збройних сил України з урахуванням економічної ситуації в країні. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Л. Г. Аналіз фактичного добового раціону військовослужбовців Збройних Сил України / Л. Г. Дейниченко, К. Г. Ренке // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 211-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |