Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Ковбасюк Л. М. 
Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_24
Теоретично й експериментально обгрунтовано технологію екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної. Наведено результати досліджень впливу основних технологічних факторів (дисперсність порошку, температура, тиск, гідромодуль, тривалість настоювання) на кінетику екстрагування біологічно активних речовин з порошку кореня левзеї сафлоровидної у воду й антиоксидантну активність фітоекстракту. Встановлено й обгрунтовано оптимальні умови приготування водного екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної з високим вмістом екстрактивних речовин і найкращою антиоксидантною активністю.
  Повний текст PDF - 602.541 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковбасюк Л.
  • Іщенко Т.
  • Гавриш А.
  • Арпуль О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковбасюк Л. М. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іщенко Тетяна Іванівна (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського