Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Эбиэнфа П. Д. Интенсификация процесса обжарки солода / П. Д. Эбиэнфа, В. Я. Груданов, В. М. Поздняков, А. И. Ермаков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 141-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Эбиэнфа П. Д. Интенсификация процесса обжарки солода / П. Д. Эбиэнфа, В. Я. Груданов, В. М. Поздняков, А. И. Ермаков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 141-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |