Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Эбиэнфа П. Д. 
Интенсификация процесса обжарки солода / П. Д. Эбиэнфа, В. Я. Груданов, В. М. Поздняков, А. И. Ермаков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 141-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_18
  Повний текст PDF - 706.813 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Эбиэнфа П.
  • Груданов В.
  • Поздняков В.
  • Ермаков А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Эбиэнфа П. Д. Интенсификация процесса обжарки солода / П. Д. Эбиэнфа, В. Я. Груданов, В. М. Поздняков, А. И. Ермаков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 141-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського