Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Лисиціна І. Ю. Застосування системи Performance Management для оцінки персоналу організації / І. Ю. Лисиціна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 91-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_12 Висвітлено визначення основних принципів Performance Management (PM) та основних його складових, розкрито сутність системи PM; проведено дослідження впливу від її впровадження на трудовий кoлeктив і підприємство в цілому. У ході аналізу та визначення напрямів розвитку підприємства використано загальнонаукові методи (опис, аналіз, синтез, узагальнення і порівняння) та спеціальні методи (модель компетенції та аналіз на базі ключових показників ефективності), які є індикаторами досягнення цілей і на підставі яких нараховується премія. Визначено переваги і недоліки впровадження системи PM в Україні, а також умови, за яких дана система функціонуватиме найбільш ефективно. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисиціна І. Ю. Застосування системи Performance Management для оцінки персоналу організації / І. Ю. Лисиціна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 91-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |