Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Медведєв М. Г. 
Визначення оптимальної стратегії контролю якості продукції / М. Г. Медведєв, В. М. Романенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_6
Розглянуто економіко-математичну модель, що надає змогу оптимізувати стратегію контролю якості. Зазначено, що якість продукції за умов сучасного виробництва - найважливіша складова частина конкурентоспроможності підприємства, тому їй необхідно приділяти постійну увагу. Система управління якістю об'єднує всі процеси, пов'язані з забезпеченням, проектуванням і збереженням якості. Зараз все більше спостерігається перехід до застосування наукових методів, які надають можливість удосконалити контроль за якістю продукції.
  Повний текст PDF - 331.408 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Медведєв М.
  • Романенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Медведєв М. Г. Визначення оптимальної стратегії контролю якості продукції / М. Г. Медведєв, В. М. Романенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Медведєв Михайло Геннадійович (фізико-математичні науки)
  • Романенко Валентина Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського