Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Медведєв М. Г. Визначення оптимальної стратегії контролю якості продукції / М. Г. Медведєв, В. М. Романенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_6 Розглянуто економіко-математичну модель, що надає змогу оптимізувати стратегію контролю якості. Зазначено, що якість продукції за умов сучасного виробництва - найважливіша складова частина конкурентоспроможності підприємства, тому їй необхідно приділяти постійну увагу. Система управління якістю об'єднує всі процеси, пов'язані з забезпеченням, проектуванням і збереженням якості. Зараз все більше спостерігається перехід до застосування наукових методів, які надають можливість удосконалити контроль за якістю продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Медведєв М. Г. Визначення оптимальної стратегії контролю якості продукції / М. Г. Медведєв, В. М. Романенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |