Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кузьмін О. В. 
Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води / О. В. Кузьмін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 237-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_32
Досліджено механізм встановлення рівноважного стану горілки у процесі створення водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації технологічної води на стадії демінералізації зворотним осмосом. Експериментально доведено залежність швидкості та характеру встановлення термодинамічної рівноваги - релаксації водно-спиртових систем за стабілізації гідроксильної групи протонів етанолу та води. Використано методи: <^>1H ЯМР-спектроскопії, методи оцінки фізико-хімічних та органолептичних показників.
  Повний текст PDF - 1.561 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кузьмін О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кузьмін О. В. Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води / О. В. Кузьмін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 237-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кузьмін Олег Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського