Сластин В. В. 
Специфическое воздействие различных пищевых жирных кислот на состояние сердечно-сосудистой системы / В. В. Сластин, Е. С. Самусева, Л. В. Москальчук, Е. М. Усатюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 7-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_2
  Повний текст PDF - 332.49 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сластин В.
  • Самусева Е.
  • Москальчук Л.
  • Усатюк Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сластин В. В. Специфическое воздействие различных пищевых жирных кислот на состояние сердечно-сосудистой системы / В. В. Сластин, Е. С. Самусева, Л. В. Москальчук, Е. М. Усатюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 7-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_2.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського