Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Драган О. І. Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості / О. І. Драган, Н. М. Лозовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 45-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_7 Досліджено процес впровадження та функціонування екологічного менеджменту на підприємствах. Виявлено та ідентифіковано екологічні аспекти на підприємствах харчової промисловості, зокрема здійснено їх поділ на прямі та непрямі. Визначено фактори, що впливають на ідентифікацію екологічних аспектів, та охарактеризовано елементи, які необхідно відображати в реєстрі екологічних аспектів підприємства. Сформовано структуру програми природоохоронних заходів щодо контролю та зниження наслідків негативного впливу екологічних факторів на навколишнє середовище. Запропоновано реєстр законодавчих документів, що встановлюють вимоги до системи менеджменту навколишнього середовища на підприємствах харчової промисловості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Драган О. І. Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості / О. І. Драган, Н. М. Лозовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 45-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |