Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сковоринська О. І. Розробка плану HACCP для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів / О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_4 Визначено етапи HACCP у межах виробничого процесу пресованих хлібопекарських дріжджів, що підтверджує важливу роль впровадження системи забезпечення безпеки харчових продуктів. Наведено результати аналізу небезпечних факторів і критичних контрольних точок у виробництві дріжджів відповідно до принципів системи НАССР. Сформовано перелік урахованих небезпечних факторів (біологічних, хімічних, фізичних) за діаграмою аналізу ризиків. Виявлено критичні контрольні точки для певних операцій технологічного процесу, розроблено коригувальні дії, що запобігають ризикам або зменшують їх до допустимого рівня. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сковоринська О. І. Розробка плану HACCP для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів / О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |