Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Українець А. І. Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 209-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_26 Зазначено, що однією з основних вимог до раціонального харчування XXI ст. є відповідність його компонентного складу нутрітивним потребам людини або групи людей за певних умов життєдіяльності. Показано, що раціон необхідно розглядати як зумовлену зовнішніми чинниками взаємодію людини з довкіллям, та наведено основні засади розроблення для військовослужбовців харчових раціонів, адекватних їх потребам. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Українець А. І. Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 209-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |