Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Шутюк В. В. 
Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В. В. Шутюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_17
Зазначено, що мікрохвильове сушіння продуктів рослинного походження - перспективний спосіб одержання якіснішої продукції за коротший час. Висока потужність мікрохвильових сушарок значно скорочує тривалість сушіння продукції, але призводить до її обвуглювання. Проаналізовано сучасний стан використання мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів у комбінаціях з іншими поширеними способами зневоднення за лабораторних умов. Наведено результати лабораторних досліджень сушіння яблук, моркви та слив конвективним, мікрохвильовим і комбінованим мікрохвильовим із конвективним способами.
  Повний текст PDF - 369.716 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шутюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шутюк В. В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В. В. Шутюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шутюк Віталій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського