Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Шутюк В. В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В. В. Шутюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_17 Зазначено, що мікрохвильове сушіння продуктів рослинного походження - перспективний спосіб одержання якіснішої продукції за коротший час. Висока потужність мікрохвильових сушарок значно скорочує тривалість сушіння продукції, але призводить до її обвуглювання. Проаналізовано сучасний стан використання мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів у комбінаціях з іншими поширеними способами зневоднення за лабораторних умов. Наведено результати лабораторних досліджень сушіння яблук, моркви та слив конвективним, мікрохвильовим і комбінованим мікрохвильовим із конвективним способами. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шутюк В. В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В. В. Шутюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |