Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Котков С. В. 
Економічні засади визначення доданої вартості в цукровій промисловості України / С. В. Котков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_8
Досліджено економічні засади визначення доданої вартості з використанням сучасного методичного інструментарію фінансового менеджменту. На прикладі цукрової промисловості України визначено розмір доданої вартості та її відношення до реалізованої продукції як показник ефективності управління цукровою промисловістю. Розраховано частку цукрової промисловості в структурі виробництва харчових продуктів і ВВП України. Визначено показники інноваційної активності підприємств цукрової промисловості в 2013 р. Встановлено, що протягом 2008 - 2013 рр. намітилася позитивна тенденція показника доданої вартості на 1 грн реалізованої продукції, що свідчить про підвищення ефективності роботи та посилення інноваційної активності підприємств цукрової галузі протягом досліджуваного періоду.
  Повний текст PDF - 337.839 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Котков С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Котков С. В. Економічні засади визначення доданої вартості в цукровій промисловості України / С. В. Котков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського