Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сабадаш Н. І. 
Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом β-амілази / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 223-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_31
Наведено результати досліджень кінетики процесу зцукрювання розрідженої суспензії кукурудзяного крохмалю мальтогенним ферментним препаратом beta-амілази, встановлено кінетичні закономірності, що надають змогу визначити оптимальні умови зцукрювання у разі використання означеного ферментного препарату. Використання beta-амілази надає змогу одержати сиропи з вмістом мальтози понад 50 % і низьким вмістом глюкози (близько 2,5 % до маси редукуючих речовин), що є основним показником якості сиропів у разі виробництва карамелі та інших харчових продуктів.
  Повний текст PDF - 493.796 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сабадаш Н.
  • Грабовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сабадаш Н. І. Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом β-амілази / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 223-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сабадаш Наталія Іванівна (технічні науки)
  • Грабовська Олена В'ячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського