Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сабадаш Н. І. Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом β-амілази / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 223-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_31 Наведено результати досліджень кінетики процесу зцукрювання розрідженої суспензії кукурудзяного крохмалю мальтогенним ферментним препаратом beta-амілази, встановлено кінетичні закономірності, що надають змогу визначити оптимальні умови зцукрювання у разі використання означеного ферментного препарату. Використання beta-амілази надає змогу одержати сиропи з вмістом мальтози понад 50 % і низьким вмістом глюкози (близько 2,5 % до маси редукуючих речовин), що є основним показником якості сиропів у разі виробництва карамелі та інших харчових продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сабадаш Н. І. Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом β-амілази / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 223-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |