Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Малежик І. Ф. 
Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_28
Проаналізовано хімічний склад і технологічні характеристики сучасних сортів картоплі, вибрано сорти, хімічний склад і технологічні особливості яких можуть забезпечити найкращі якісні показники готового продукту під час сушіння. Удосконалено технологію сушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Одержано математичну залежність для розрахунку процесу сушіння картоплі.
  Повний текст PDF - 403.555 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малежик І.
  • Бандуренко Г.
  • Писарєв М.
  • Мисюра Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малежик І. Ф. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Малежик Іван Федорович (1932–) (технічні науки)
  • Бандуренко Галина Михайлівна (технічні науки)
  • Писарєв Максим Григорович (технічні науки)
  • Мисюра Тарас Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського