Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Прісс О. П. 
Формування біологічно-активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів / О. П. Прісс // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 183-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_25
  Повний текст PDF - 334.029 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прісс О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прісс О. П. Формування біологічно-активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів / О. П. Прісс // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 183-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прісс Олеся Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського