Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Осейко М. І. Нанотехнології: гідровані жири для кондитерських композицій / М. І. Осейко, О. В. Голодна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 220-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Осейко М. І. Нанотехнології: гідровані жири для кондитерських композицій / М. І. Осейко, О. В. Голодна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 220-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |