Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Тіхонова Н. О. Органічна продукція: переваги і недоліки / Н. О. Тіхонова, О. Ю. Межинська-Бруй // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тіхонова Н. О. Органічна продукція: переваги і недоліки / Н. О. Тіхонова, О. Ю. Межинська-Бруй // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |