Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Тіхонова Н. О. 
Органічна продукція: переваги і недоліки / Н. О. Тіхонова, О. Ю. Межинська-Бруй // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_13
  Повний текст PDF - 260.362 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тіхонова Н.
  • Межинська-Бруй О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тіхонова Н. О. Органічна продукція: переваги і недоліки / Н. О. Тіхонова, О. Ю. Межинська-Бруй // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського