Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Бугера А. Ю. Використання основних принципів системи НАССР як методу аналізу ризиків при проведенні валідації процесу виробництва твердої форми готовоголікарського засобу / А. Ю. Бугера // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 34-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бугера А. Ю. Використання основних принципів системи НАССР як методу аналізу ризиків при проведенні валідації процесу виробництва твердої форми готовоголікарського засобу / А. Ю. Бугера // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 34-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |