Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Литвяк В. 
Обогащение творожных изделий крахмалосодержащим сырьем / В. Литвяк, К. Жакова, Г. Оспанкулова, В. Поздняков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 197-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_26
  Повний текст PDF - 1.544 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Литвяк В.
  • Жакова К.
  • Оспанкулова Г.
  • Поздняков В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Литвяк В. Обогащение творожных изделий крахмалосодержащим сырьем / В. Литвяк, К. Жакова, Г. Оспанкулова, В. Поздняков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 197-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського