Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Литвяк В. Обогащение творожных изделий крахмалосодержащим сырьем / В. Литвяк, К. Жакова, Г. Оспанкулова, В. Поздняков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 197-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Литвяк В. Обогащение творожных изделий крахмалосодержащим сырьем / В. Литвяк, К. Жакова, Г. Оспанкулова, В. Поздняков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 197-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |