Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Задорожня О. С. 
Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко, І. Л. Корецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_29
  Повний текст PDF - 1.084 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Задорожня О.
  • Гавриш А.
  • Доценко В.
  • Корецька І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Задорожня О. С. Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко, І. Л. Корецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  • Корецька Ірина Львівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського