Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Задорожня О. С. Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко, І. Л. Корецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Задорожня О. С. Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко, І. Л. Корецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |