Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Снєжкін Ю. Ф. 
Виробництво нових форм сушених продуктів у вигляді чипсів / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_26
  Повний текст PDF - 1.265 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Снєжкін Ю.
  • Шапар Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Снєжкін Ю. Ф. Виробництво нових форм сушених продуктів у вигляді чипсів / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Снєжкін Юрій Федорович (1947–) (технічні науки)
  • Шапар Раїса Олексіївна (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського