Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Ємельянова Н. О. Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні / Н. О. Ємельянова, В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, В. М. Юла // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ємельянова Н. О. Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні / Н. О. Ємельянова, В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, В. М. Юла // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |