Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Ємельянова Н. О. 
Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні / Н. О. Ємельянова, В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, В. М. Юла // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_23
  Повний текст PDF - 624.866 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ємельянова Н.
  • Оболкіна В.
  • Скрипко А.
  • Юла В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ємельянова Н. О. Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні / Н. О. Ємельянова, В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, В. М. Юла // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Оболкіна Віра Іллівна (технічні науки)
  • Скрипко Ангеліна Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського