Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Маринченко В. О. Удосконалений спосіб розріджування й оцукрювання замісів спиртового виробництва з використанням ультразвукового впливу / В. О. Маринченко, В. Є. Носенко, Л. В. Маринченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маринченко В. О. Удосконалений спосіб розріджування й оцукрювання замісів спиртового виробництва з використанням ультразвукового впливу / В. О. Маринченко, В. Є. Носенко, Л. В. Маринченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |