Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Гречко Н. Я. Дослідження впливу використання сахарози і кристалічного цукру-піску на якість ігристих вин / Н. Я. Гречко, І. М. Бабич, Д. В. Євтєєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гречко Н. Я. Дослідження впливу використання сахарози і кристалічного цукру-піску на якість ігристих вин / Н. Я. Гречко, І. М. Бабич, Д. В. Євтєєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |