Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Гречко Н. Я. 
Дослідження впливу використання сахарози і кристалічного цукру-піску на якість ігристих вин / Н. Я. Гречко, І. М. Бабич, Д. В. Євтєєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_6
  Повний текст PDF - 1.089 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гречко Н.
  • Бабич І.
  • Євтєєв Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гречко Н. Я. Дослідження впливу використання сахарози і кристалічного цукру-піску на якість ігристих вин / Н. Я. Гречко, І. М. Бабич, Д. В. Євтєєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бабич Ірина Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського