Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Зінченко І. М. Особливості процесу набухання штучно культивованих грибів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, В. М. Ковбаса, А. Д. Сергеєв, В. В. Білоцький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зінченко І. М. Особливості процесу набухання штучно культивованих грибів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, В. М. Ковбаса, А. Д. Сергеєв, В. В. Білоцький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |