Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Арсеньєва Л. Ю. 
Вплив грибної сировини на стан білково-протеїназного комплексу тіста / Л. Ю. Арсеньєва, В. С. Ященко, Н. М. Кобець, О. О. Петруша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 15-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_3
  Повний текст PDF - 866.693 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арсеньєва Л.
  • Ященко В.
  • Кобець Н.
  • Петруша О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арсеньєва Л. Ю. Вплив грибної сировини на стан білково-протеїназного комплексу тіста / Л. Ю. Арсеньєва, В. С. Ященко, Н. М. Кобець, О. О. Петруша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 15-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Арсеньєва Лариса Юріївна (1962–) (технічні науки)
  • Ященко Вікторія Сергіївна (технічні науки)
  • Петруша Оксана Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського