Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Арсеньєва Л. Ю. Вплив грибної сировини на стан білково-протеїназного комплексу тіста / Л. Ю. Арсеньєва, В. С. Ященко, Н. М. Кобець, О. О. Петруша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 15-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Арсеньєва Л. Ю. Вплив грибної сировини на стан білково-протеїназного комплексу тіста / Л. Ю. Арсеньєва, В. С. Ященко, Н. М. Кобець, О. О. Петруша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 15-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |