Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Смолінська Н. В. 
Метод оцінювання рівня організаційної культури підприємства / Н. В. Смолінська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 136-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_19
Проаналізовано існуючі методики щодо оцінки організаційної культури. Враховуючи їх переваги та недоліки, запропоновано здійснювати не тільки якісну але і кількісну оцінку організаційної культури. Якісна оцінка передбачає характеристику чотирьох складових організаційної культури, а кількісні показники згруповано у три блоки. Запропоновано використовувати систему оцінювання, що включає інтегральну оцінку виділених складових організаційної культури підприємства за допомогою їх середньозваженого бала. Наведений метод надає змогу менеджерам самостійно ідентифікувати проблемні місця організаційної культури підприємства та визначити пріоритетні напрямки її розвитку, що сприятиме успішній реалізації стратегічних цілей підприємства.
  Повний текст PDF - 1.779 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Смолінська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Смолінська Н. В. Метод оцінювання рівня організаційної культури підприємства / Н. В. Смолінська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 136-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського