Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Орлюк Ю. Т. 
Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру / Ю. Т. Орлюк, Г. Ф. Калмикова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_11
Висвітлено результати досліджень впливу режимів процесу ферментації на вихідні параметри готового продукту. Запропоновано математичний опис процесу ферментації. Одержано рівняння математичної моделі процесу ферментації.
  Повний текст PDF - 1.388 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Орлюк Ю.
  • Калмикова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Орлюк Ю. Т. Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру / Ю. Т. Орлюк, Г. Ф. Калмикова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Орлюк Юрій Тимофійович (технічні науки)
  • Калмикова Ганна Феодосіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського