Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Орлюк Ю. Т. Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру / Ю. Т. Орлюк, Г. Ф. Калмикова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_11 Висвітлено результати досліджень впливу режимів процесу ферментації на вихідні параметри готового продукту. Запропоновано математичний опис процесу ферментації. Одержано рівняння математичної моделі процесу ферментації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орлюк Ю. Т. Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру / Ю. Т. Орлюк, Г. Ф. Калмикова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |