Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Ємцева Г. Ф. Вплив цінової політики на стан та розвиток конкурентоспроможності аграрних підприємств / Г. Ф. Ємцева, В. І. Ємцев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 238-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_31 Зазначено, що за умов ринкової економіки успіх будь-якого підприємства, незалежно від форм його власності, розміру та підпорядкованості, багато в чому залежить від того, наскільки правильно й обгрунтовано будуть встановлені ціни на продукцію чи послуги. Ціноутворення за умов ринку є досить складний процес, на який має вплив багато факторів, які необхідно враховувати, щоб мати конкурентні переваги та утримати ринкові позиції. Так як ціна відображає досить складний комплекс економічних відносин і залежить від ефективності цих відносин, процес ціноутворення вимагає ретельного аналізу та практичних рекомендацій щодо його вдосконалення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ємцева Г. Ф. Вплив цінової політики на стан та розвиток конкурентоспроможності аграрних підприємств / Г. Ф. Ємцева, В. І. Ємцев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 238-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |