Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Романова Л. В. Вплив державного регулювання на підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств / Л. В. Романова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 174-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_25 Зазначено, що зростання інтенсивності та загострення світової конкуренції, поширення глобалізаційних процесів і посилення їх впливу на стан економік всіх країн світу призвели до кардинальних змін ситуації і вимагають від держави пошуку нових підходів до вибору методів її впливу на політику ціноутворення та посилення конкурентоспроможності по всьому ланцюжку підприємство - галузь - регіон - країна. Розглянуто сучасний стан цінової політики щодо продукції АПК і можливий вплив держави та системи продовольчого маркетингу на її вдосконалення та зміцнення конкурентоспроможності підприємств АПК України. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романова Л. В. Вплив державного регулювання на підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств / Л. В. Романова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 174-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |