Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Шпиг Ю. 
Актуальні питання споживання м’яса населенням України / Ю. Шпиг // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_20
  Повний текст PDF - 1.538 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шпиг Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шпиг Ю. Актуальні питання споживання м’яса населенням України / Ю. Шпиг // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського