Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Буковинська М. П. Креативність персоналу як необхідна якість формування соціального капіталу / М. П. Буковинська, О. Л. Нечаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_18 Розглянуто необхідність формування креативності персоналу, що забезпечить певний рівень соціального капіталу та конкурентоспроможності організації. Сьогодні під впливом третьої промислової революції зароджується нове суспільство, в основі, якого - інтелект, інтерес та інформація. В новому суспільстві не праця в своїй безпосередній формі, а розум, наука, креативність персоналу стає головним джерелом суспільного добробуту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Буковинська М. П. Креативність персоналу як необхідна якість формування соціального капіталу / М. П. Буковинська, О. Л. Нечаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |