Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Буковинська М. П. 
Креативність персоналу як необхідна якість формування соціального капіталу / М. П. Буковинська, О. Л. Нечаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_18
Розглянуто необхідність формування креативності персоналу, що забезпечить певний рівень соціального капіталу та конкурентоспроможності організації. Сьогодні під впливом третьої промислової революції зароджується нове суспільство, в основі, якого - інтелект, інтерес та інформація. В новому суспільстві не праця в своїй безпосередній формі, а розум, наука, креативність персоналу стає головним джерелом суспільного добробуту.
  Повний текст PDF - 1.138 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Буковинська М.
  • Нечаєв О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Буковинська М. П. Креативність персоналу як необхідна якість формування соціального капіталу / М. П. Буковинська, О. Л. Нечаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського