Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Маринченко В. О. Удосконалення способу оцукрювання замісів спиртового виробництва з використанням ферментного препарату протеолітичної дії / В. О. Маринченко, Л. В. Маринченко, В.В. Галанська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 148-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_27 Експериментально обгрунтовано доцільність використання ферментного препарату Нейтраза протеолітичної дії з метою гідролізу білкових речовин зерна та додаткового живлення дріжджів амінним азотом. Встановлено позитивний вплив цього ферментного препарату на динаміку зброджування сусла, глибину утилізації субстрату та вихід спирту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маринченко В. О. Удосконалення способу оцукрювання замісів спиртового виробництва з використанням ферментного препарату протеолітичної дії / В. О. Маринченко, Л. В. Маринченко, В.В. Галанська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 148-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |