Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Маринченко В. О. 
Удосконалення способу оцукрювання замісів спиртового виробництва з використанням ферментного препарату протеолітичної дії / В. О. Маринченко, Л. В. Маринченко, В.В. Галанська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 148-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_27
Експериментально обгрунтовано доцільність використання ферментного препарату Нейтраза протеолітичної дії з метою гідролізу білкових речовин зерна та додаткового живлення дріжджів амінним азотом. Встановлено позитивний вплив цього ферментного препарату на динаміку зброджування сусла, глибину утилізації субстрату та вихід спирту.
  Повний текст PDF - 845.948 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маринченко В.
  • Маринченко Л.
  • Галанська В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маринченко В. О. Удосконалення способу оцукрювання замісів спиртового виробництва з використанням ферментного препарату протеолітичної дії / В. О. Маринченко, Л. В. Маринченко, В.В. Галанська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 148-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маринченко Лоліта Вікторовна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського