Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Терещук О. О. Дія ліпополісахариду P. Syringae PV. atrofaciens УКМ В4394 на пухлиноутворення індуковане A. tumefaciens / О. О. Терещук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_11 Досліджено вплив ліпополісахариду Pseudomonas syringae pv. atrofaciens УКМ В 4394 на процес утворення пухлин на експлантатах картоплі, індукованої A. tumefaciens. Встановлено, що обробка експлантатів розчином ліпополісахариду P. syringae pv. atrofaciens УКМ В 4394 концентрацією 10 мг/мл призводила до зменшення пухлин на 79 %. Використання розчину ліпополісахариду в концентраціях 1,0 і 0,1 мг/мл також пригнічували пухлиноутворення, але в меншому ступені. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Терещук О. О. Дія ліпополісахариду P. Syringae PV. atrofaciens УКМ В4394 на пухлиноутворення індуковане A. tumefaciens / О. О. Терещук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |