Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Терещук О. О. 
Дія ліпополісахариду P. Syringae PV. atrofaciens УКМ В4394 на пухлиноутворення індуковане A. tumefaciens / О. О. Терещук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_11
Досліджено вплив ліпополісахариду Pseudomonas syringae pv. atrofaciens УКМ В 4394 на процес утворення пухлин на експлантатах картоплі, індукованої A. tumefaciens. Встановлено, що обробка експлантатів розчином ліпополісахариду P. syringae pv. atrofaciens УКМ В 4394 концентрацією 10 мг/мл призводила до зменшення пухлин на 79 %. Використання розчину ліпополісахариду в концентраціях 1,0 і 0,1 мг/мл також пригнічували пухлиноутворення, але в меншому ступені.
  Повний текст PDF - 648.133 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терещук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терещук О. О. Дія ліпополісахариду P. Syringae PV. atrofaciens УКМ В4394 на пухлиноутворення індуковане A. tumefaciens / О. О. Терещук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського