Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Мокіна С. М. Підтримка привабливості компанії як роботодавця в аспекті соціальної реструктуризації / С. М. Мокіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 184-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_35 Підтверджено актуальність підтримки привабливості компанії як роботодавця в період реструктуризаційних процесів. Від позитивного сприйняття та проведення реорганізаційних процедур персоналом буде залежати швидкість і результативність реструктуризації. Персонал компанії є найважливішим активом, тому в період будь-яких змін особливо гостро стоїть питання соціального аспекту реструктуризації. Розмежовано поняття "соціальної", "соціально-відповідальної" та "соціально-орієнтованої реструктуризації", наведено підходи до визначення поняття "соціальна реструктуризація". У результаті проведення соціальної реструктуризації підприємство одержує хорошу мотивованість працівників, високу ефективність діяльності та позитивну репутацію на ринку праці. Наведено дані глобальних досліджень, які відображають світові тенденції актуалізації брендингу компаній на ринку праці, та стан українських компаній щодо цього питання. Охарактеризовано критерії привабливості компанії на ринку праці. В результаті проведеного дослідження розроблено ряд рекомендацій щодо підтримки привабливості компанії як роботодавця в період проведення соціальної реструктуризації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мокіна С. М. Підтримка привабливості компанії як роботодавця в аспекті соціальної реструктуризації / С. М. Мокіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 184-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_35. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |