Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Шутюк В. В. Математичне моделювання сушіння харчових продуктів перегрітою парою / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 120-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_24 Моделювання тепломасоперенесення в пористому середовищі та на його поверхні проводиться переважно з використанням коефіцієнтів перенесення, які базуються на гіпотезі пограничного шару. Спряжена тривимірна модель тепломасоперенесення під час сушіння пористої частинки харчового продукту перегрітою парою, розроблена з використанням диференціальних рівнянь перенесення імпульсу та внутрішньої енергії в потоці перегрітої пари, надає можливість уникнути використання класичних методів теорії граничного шару. Розглянуто міжфазне перенесення в системі пористе тіло - перегріта пара з одночасним аналізом полів температури та вологості всередині пористого середовища. Запропоновано модель процесу сушіння перегрітою парою прямокутних пористих шматків пористого харчового продукту з використанням методу, побудованому на зв'язку між пористим середовищем і перегрітою парою. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шутюк В. В. Математичне моделювання сушіння харчових продуктів перегрітою парою / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 120-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |