Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Пешук Л. В. Вивчення активності ферментних систем фаршу з прісноводної риби / Л. В. Пешук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 128-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_23 Наведено хімічний склад фаршів із товстолобу білого та строкатого. Визначено протеолітичну активність ферментних систем фаршів. Її значення для риб весняного вилову є вищими, ніж осіннього, та становлять 0,086 од./г для білого і 0,062 од./г для строкатого товстолобу. З'ясовано, що після заморожування-розморожування фаршу активність протеолітичних ферментів підвищується. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. В. Вивчення активності ферментних систем фаршу з прісноводної риби / Л. В. Пешук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 128-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_23. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |