Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Деркач В. Ю. Властивості та перспективи одержання і використання декстраназ / В. Ю. Деркач, В. О. Красінько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_16 Розглянуто основні фізико-хімічні властивості ферментів декстраназ, визначено їх амінокислотний склад, описано існуючі типи декстраназ та їх субстратну специфічність. Наведено біотехнологічні особливості одержання декстраназ і деякі їх продуценти. Проведено порівняльний аналіз методів визначення декстраназної активності. Показано важливість налагодження промислового виробництва фармацевтичних ферментних препаратів декстраназ в Україні та роглянуто можливість їх використання як протикарієсного засобу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Деркач В. Ю. Властивості та перспективи одержання і використання декстраназ / В. Ю. Деркач, В. О. Красінько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |