Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Деркач В. Ю. 
Властивості та перспективи одержання і використання декстраназ / В. Ю. Деркач, В. О. Красінько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_16
Розглянуто основні фізико-хімічні властивості ферментів декстраназ, визначено їх амінокислотний склад, описано існуючі типи декстраназ та їх субстратну специфічність. Наведено біотехнологічні особливості одержання декстраназ і деякі їх продуценти. Проведено порівняльний аналіз методів визначення декстраназної активності. Показано важливість налагодження промислового виробництва фармацевтичних ферментних препаратів декстраназ в Україні та роглянуто можливість їх використання як протикарієсного засобу.
  Повний текст PDF - 507.127 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Деркач В.
  • Красінько В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Деркач В. Ю. Властивості та перспективи одержання і використання декстраназ / В. Ю. Деркач, В. О. Красінько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського