Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Лисенко Ж. П. Особливості управління запасами на підприємствах харчової промисловості / Ж. П. Лисенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 163-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_31 Визначено особливості діяльності підприємств харчової промисловості в контексті управління запасами та охарактеризовано виробничі цикли підприємств консервної, хлібопекарської, цукрової та пивоварної галузей харчової промисловості. Охарактеризовано вплив управління дебіторською та кредиторською заборгованістю на управління запасами, запропоновано показники, які визначають якість управління запасами на підприємствах. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисенко Ж. П. Особливості управління запасами на підприємствах харчової промисловості / Ж. П. Лисенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 163-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |