Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Рябоконь Н. В. 
Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, O. A. Савченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_22
Обгрунтовано доцільність збагачення згущених молочних консервів з плодово-ягідною сировиною та вітамінно-мінеральними комплексами. Розраховано рівень забезпеченості добового раціону харчування людей різних вікових категорій у вітамінах та мінеральних речовинах за умов споживання згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами.
  Повний текст PDF - 204.369 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябоконь Н.
  • Осьмак Т.
  • Савченко O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябоконь Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, O. A. Савченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рябоконь Наталія Валеріївна (технічні науки)
  • Осьмак Тетяна Григорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського