Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Рябоконь Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, O. A. Савченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_22 Обгрунтовано доцільність збагачення згущених молочних консервів з плодово-ягідною сировиною та вітамінно-мінеральними комплексами. Розраховано рівень забезпеченості добового раціону харчування людей різних вікових категорій у вітамінах та мінеральних речовинах за умов споживання згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рябоконь Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, O. A. Савченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |