Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Носенко Т. Т. Одержання білкового ізоляту із соняшникового шроту за допомогою протеолітичного ферменту / Т. Т. Носенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 96-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_20 Досліджено вплив трипсину на процес екстрагування білків із соняшникового шроту. Встановлено, що використання трипсину для екстрагування білків зі шроту викликає збільшення концентрації білків в екстрактах, яку визначено фотометрично, а також виходу кінцевого білкового продукту. Виявлено, що білковий продукт, одержаний в присутності трипсину (білковий гідролізат), має високу розчинність у разі всіх досліджених значень pH водних розчинів, а також більш високу здатність до емульгування та піноутворення у порівнянні із контролем. Одержані дані використанно в технологіях білкових продуктів із насіння олійних культур. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Носенко Т. Т. Одержання білкового ізоляту із соняшникового шроту за допомогою протеолітичного ферменту / Т. Т. Носенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 96-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |