Литвинець Л. Ф.
Характеристика збутової діяльності на підприємствах ресторанного господарства / Л. Ф. Литвинець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 123-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_21
Визначено сутність збутової діяльності, її компонентів, особливостей управління. Сформульовано концептуальні принципи формування ефективної системи управління збутовою діяльністю підприємств у сфері ресторанного господарства.
Цитованість авторів публікації:Литвинець Л.
Бібліографічний опис для цитування:
Литвинець Л. Ф. Характеристика збутової діяльності на підприємствах ресторанного господарства / Л. Ф. Литвинець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 123-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_21.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|