Литвинець Л. Ф. 
Характеристика збутової діяльності на підприємствах ресторанного господарства / Л. Ф. Литвинець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 123-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_21
Визначено сутність збутової діяльності, її компонентів, особливостей управління. Сформульовано концептуальні принципи формування ефективної системи управління збутовою діяльністю підприємств у сфері ресторанного господарства.
  Повний текст PDF - 160.309 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Литвинець Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Литвинець Л. Ф. Характеристика збутової діяльності на підприємствах ресторанного господарства / Л. Ф. Литвинець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 123-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського